Volksuniversiteit Den Bosch

Bestellijst

Geen bestellingen

Zweeds

Al onze taalcursussen zijn klassikaal en worden gegeven door enthousiaste docenten. Want leren dat doe je samen! In de lessen is er veel gelegenheid om de taal gelijk te oefenen met de docent en met de medecursisten.

Een volledige cursus heeft 22 lessen (deel 1+2). Je hebt ook de mogelijkheid om in twee gedeelten in te schrijven. Bevalt deel 1 (11 lessen) van de cursus? Schrijf dan in december in voor deel 2 (11 lessen) van de cursus. 

De gemiddelde lesgroep heeft 10 tot 15 cursisten, maximaal kunnen er 20 deelnemers in een groep.

Zweeds op reis
Zweeds op reis
Cursuscode: ZWE105

Ga je binnenkort naar Zweden? Op vakantie of voor zakelijke doeleinden? En wil je graag wat Zweeds leren spreken, schrijven, verstaan of lezen? Dan is deze cursus geschikt voor jou!

In vier lessen maak je kennis met de beginselen van het Zweeds. Speciaal gericht op de reiziger en op allerlei situaties waarin deze terecht kan komen. Van kennismaken tot afscheid nemen, van koffers pakken tot aan het inchecken, van bandenpech tot doktersbezoek, van winkelen tot uitgaan, van museumbezoek tot boswandeling, van geld opnemen tot geld uitgeven. Er wordt aandacht besteed aan uitspraak en grammatica en door middel van conversatie en oefeningen leer je al snel Zweedse zinnetjes spreken en verstaan. Daarnaast komt ook de Zweedse cultuur aan bod. Välkommen! / Welkom! 

Meer informatie
Maandag 18 mei 2020
4 lessen van 2 uur aanvangstijd 12:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 94,00
Dhr. P. (Patrick) Stunnenberg
Docent zorgt voor lesmateriaal
12:30 - 14:30
Locatie: VU Den Bosch (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
Contact
Havensingel 24
5211 TX 's-Hertogenbosch
Tel: 073-6141120
E-mail: info@volksuniversiteitdenbosch.nl