Volksuniversiteit Den Bosch

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TURDO002

Turks voor Beginners ERK A0

Turks voor Beginners ERK A0
Cursuscode: TURDO002

Het Turks is een taal die weinig overeenkomsten heeft met het Nederlands. Het Turks wordt weliswaar in het Latijnse alfabet geschreven maar de woorden klinken ons niet ‘bekend’ in de oren. De taal heeft echter duidelijke  grammaticaregels. En als je die regels kunt toepassen en begrijpt hoe de klinkerharmonie werkt, wordt het leren van de taal een uitdaging!
In de cursus Turks voor beginners leert u de beginselen van het Turkije-Turks. Aan de hand van korte teksten leert u stapsgewijs de grammatica. Naast het lezen van teksten wordt ook aandacht besteed aan kleine gesprekken over dagelijkse dingen.

Deze volledige cursus bestaat uit 24 lessen verdeeld over het hele cursusjaar. In dat aantal lessen wordt een samenhangend deel van de lesstof behandeld. Wij raden belangstellenden aan voor het hele cursusjaar in te schrijven. Durft u dat niet, vindt u dat spannend of kijkt u liever even de kat uit de boom? U kunt zich ook voor de eerste 12 lessen inschrijven

Maandag 27 september 2021
12 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 185,00
Mw. P. (Petra) van Dongen
Boek: Turkije-Turks, Leer- en werkboek Deel I (klik hier voor meer informatie)
20:15 - 21:30
Locaties: Huis73, (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
P. (Petra) van Dongen
P. (Petra) van Dongen
Petra van Dongen heeft passie voor taal en in het bijzonder voor de Turkse taal. Met veel plezier verzorgt zij al jaren cursussen Turks op verschillende niveaus. Zij begrijpt heel goed hoe het is om een nieuwe taal te leren en waar je daarbij tegenaan loopt. Tijdens cursussen deelt zij met veel enthousiasme haar kennis van de Turkse taal en cultuur.