Volksuniversiteit Den Bosch

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: SPALA012

Spaans Gevorderd 1 ERK A2.2/B1

Spaans Gevorderd 1 ERK A2.2/B1
Cursuscode: SPALA012

Cuéntame (Vertel mij even)

Deze cursus is bedoeld voor cursisten met A2.2/B1 niveau. In deze cursus wordt alle grammatica die in de voorgaande cursussen is behandeld verweven en geoefend, met speciale aandacht voor het gebruik van de subjuntivo. De regels worden zoveel mogelijk bondig en op een communicatieve manier geoefend. Er is dan ook voldoende aandacht voor spreekvaardigheid. Uw al ruime woordenschat wordt verder verdiept met behulp van maatschappelijke thema's.           

Lesmateriaal: Gente Hoy 2. ISBN 9789463250603

Deze volledige cursus bestaat uit 26 lessen verdeeld over het hele cursusjaar. In dat aantal lessen wordt een samenhangend deel van de lesstof behandeld. Wij raden belangstellenden aan voor het hele cursusjaar in te schrijven. Durft u dat niet, vindt u dat spannend of kijkt u liever even de kat uit de boom? U kunt zich ook voor de eerste 13 lessen inschrijven.

Dinsdag 21 september 2021
13 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 11:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 200,00
Mw. P. (Patricia) van der Lans
Boek: Gente Hoy 2 (klik hier voor meer informatie)
11:00 - 12:15
Locaties: Huis73, (klik hier voor de adresgegevens)
P. (Patricia) van der Lans
P. (Patricia) van der Lans
Patricia Irene van der Lans-Espinoza is geboren in Guayaquil, Ecuador. Gestudeerd aan de Universidad Católica de Guayaquil (Ecuador), Université de Strasbourg en Mulhouse, alsook aan de Fontys Hogeschool Bachelor of Education, Spaanse leraar 2001. Spaans is haar moedertaal en al vanaf 1983 geeft zij Spaanse (maar ook Engelse les). Dat heeft ze zowel in Islamabad (Pakistan), Nederland, Colmar/Lyon Frankrijk, Ghana en Virginia gedaan.