Volksuniversiteit Den Bosch

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: SPASA005

Spaans gevorderd 1 ERK A2.2-B1 deel 1

Spaans gevorderd 1 ERK A2.2-B1 deel 1
Cursuscode: SPASA005

Deze cursus is een vervolg op Spaans 4. Om mee te doen aan deze cursus beschik je over het niveau A2.2 en beheers je onder andere het gebruik van de verleden tijden in het Spaans. Met deze cursus ga je nog verder in op de Spaanse taal en de Spaanstalige wereld en bereik je niveau B1 plus. We werken met Con Gusto 3 nieuw en we zullen de Unidades 1 tot en met 6 uit het boek behandelen.

Deze volledige cursus bestaat uit 26 lessen verdeeld over het hele cursusjaar. In dat aantal lessen wordt een samenhangend deel van de lesstof behandeld. 

Opmerking:

Een volledige cursus heeft 26 lessen (deel 1+2). Dit is deel 1 en bestaat uit de eerste 13 lessen. 

Vrijdag 23 september 2022
13 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 09:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 200,00
Mw. L. (Lesddie) Saavedra Padilla
Boek: Con Gusto 3 (klik hier voor meer informatie)
09:00 - 10:15
Locatie: Huis73 (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
L. (Lesddie) Saavedra Padilla
L. (Lesddie) Saavedra Padilla
Mijn naam is Lesddie Tesser - Saavedra Padilla. Ik kom uit Peru en ik woon nu vijf jaar in Nederland. In mijn vaderland was ik al docent Spaans en toen ik naar Den Bosch verhuisde wilde ik mijn beroep en passie blijven uitoefenen. Daarom besloot ik om de opleiding tot docent Spaans te volgen bij Fontys. Deze bachelor heb ik in mei 2021 behaald. Bij de Volksuniversiteit werk ik al vier jaar met veel plezier. Ik vind het ontzettend leuk om mijn studenten, naast mijn eigen taal, te leren over verschillende culturele aspecten van het leven in Latijns-Amerika. Ik geef daarnaast lessen op verschillende andere scholen waaronder het Summa College in Eindhoven, Helicon in Den Bosch en verschillende taalinstituten. Kom naar de lessen Spaans en ik begeleid je graag op een reis door de Spaanstalige wereld.