Volksuniversiteit Den Bosch

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: SPASA021

Spaans voor Beginners 1 ERK A0-A1.1

Spaans voor Beginners 1 ERK A0-A1.1
Cursuscode: SPASA021

Deel 2

Wil je meer kunnen zeggen dan'una cerveza' of 'señorita'? Doe dan mee aan het tweede deel van deze cursus Spaans voor beginners. In de cursus Beginners 1 ga je de basis van het Spaans verder uitbouwen. Hierbij leer je niet alleen de Spaanse taal maar leer je ook over culturele aspecten van de Spaanstalige wereld. Dit niveau is bedoeld voor mensen die een kleine basiskennis van het Spaans hebben of wat basis willen oefenen alvorens in september voor Beginners 2 in te schrijven. Met de docent leer je onder andere de basisgrammatica en het voeren van simpele gesprekken op niveau A1.  De communicatie staat centraal in de cursus met behulp van praktische en interactieve oefeningen. Aspecten die we gaan behandelen zijn bijvoorbeeld boodschappen doen, in een restaurant iets bestellen en toeristische informatie inwinnen.

We werken met de boeken Con Gusto 1 Nieuw en zullen de hoofdstukken 4 t/m 6 behandelen in dit cursusjaar.  En je kunt het volgend cursusjaar doorstromen naar Beginners 2.

Lesmateriaal Con gusto 1 Nieuw

Tekstboek ISBN 9789463920971 + Werkboek ISBN 9789463920988 

Audio gratis via website van Intertaal

Deze cursus bestaat uit 13 wekelijkse lessen. In dat aantal lessen wordt een samenhangend deel van de lesstof behandeld.

 

Vrijdag 24 september 2021
26 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 10:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 345,00
Mw. L. (Lesddie) Saavedra Padilla
Boek: Con Gusto 1 (klik hier voor meer informatie)
10:30 - 11:45
Locaties: Huis73, (klik hier voor de adresgegevens)
L. (Lesddie) Saavedra Padilla
L. (Lesddie) Saavedra Padilla
Mijn naam is Lesddie Tesser - Saavedra Padilla. Ik kom uit Peru en ik woon nu vijf jaar in Nederland. In mijn vaderland was ik al docent Spaans en toen ik naar Den Bosch verhuisde wilde ik mijn beroep en passie blijven uitoefenen. Daarom besloot ik om de opleiding tot docent Spaans te volgen bij Fontys. Deze bachelor heb ik in mei 2021 behaald. Bij de Volksuniversiteit werk ik al vier jaar met veel plezier. Ik vind het ontzettend leuk om mijn studenten, naast mijn eigen taal, te leren over verschillende culturele aspecten van het leven in Latijns-Amerika. Ik geef daarnaast lessen op verschillende andere scholen waaronder het Summa College in Eindhoven, Helicon in Den Bosch en verschillende taalinstituten. Kom naar de lessen Spaans en ik begeleid je graag op een reis door de Spaanstalige wereld.