Volksuniversiteit Den Bosch

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: SPAHE011

Spaans Conversatie ERK B1.2 deel 1

Spaans Conversatie ERK B1.2  deel  1
Cursuscode: SPAHE011

Conversatiecursus voor onafhankelijke taalgebruikers die minimaal het B1.2 niveau beheersen volgens Het Europese Referentie Kader. 
De cursist kan zich in het dagelijks leven in het Spaans zonder hulp redden en effectief deelnemen aan gesprekken over onderwerpen van praktische, sociale en beroepsmatige aard. 
Bovendien kan de cursist zijn eigen interesses uiten, in een discussie zijn mening geven en deze met argumenten onderbouwen, ook kan hij vloeiend en spontaan reageren  in een gesprek met andere gespreksdeelnemers. 
Er wordt geen methode gebruikt maar van te voren geselecteerde artikelen over actualiteiten, de maatschappij, de cultuur, sociale interesses en trends. 
Een deel van de les ( 10 minuten) zal worden gebruikt voor een grammaticaal opfrissende oefening vanaf niveau B1 
Deze volledige cursus bestaat uit 26 lessen verdeeld over het hele cursusjaar. In dat aantal lessen wordt een samenhangend deel van de lesstof behandeld. Wij raden belangstellenden aan voor het hele cursusjaar in te schrijven.  
Opmerking:

Een volledige cursus heeft 22 lessen (deel 1+2). Dit is deel 1 en bestaat uit de laatste 13 lessen. Instromen in deze cursus is alleen mogelijk wanneer je het niveau hebt waar de cursus zich op dat moment bevindt OF de eerste 13 lessen van deze cursus hebt gevolgd.

 

Woensdag 5 oktober 2022
13 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 10:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 200,00
Mw. R. (Rosa) Heras
10:30 - 11:45
Locatie: Huis73 (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
R. (Rosa) Heras
R. (Rosa) Heras
Ik ben Rosa Heras, geboren en getogen in Madrid en sinds 1986 woonachtig in ’s-Hertogenbosch. In Spanje heb ik een universitaire opleiding afgerond en in Nederland verschillende cursussen en opleidingen. Ik ben al geruime tijd werkzaam bij VU Den Boschen daar verzorg ik de volgende lessen in het Spaans: Opstap naar Conversatie, Hablemos español en Conversatie voor groepen met een hoog niveau. Daarnaast werk ik bij Regina Coeli, dit is een instituut in Vught waar ik mensen train die voor hun bedrijf naar Spanje of Zuid-Amerika worden uitgezonden of daar reeds werkzaam zijn. Ook vertaal ik incidenteel teksten vanuit het Nederlands naar het Spaans. Misschien tot ooit bij mijn lessen.