Volksuniversiteit Den Bosch

Bestellijst

Geen bestellingen

Noors

Al onze taalcursussen zijn klassikaal en worden gegeven door enthousiaste docenten. Want leren dat doe je samen! In de lessen is er veel gelegenheid om de taal gelijk te oefenen met de docent en met de medecursisten.

Volledige cursus
De volledige cursus bestaat uit 18 lessen, verdeeld over het hele cursusjaar. De start van de cursus is op 21 oktober 2021. Het volgen van de volledig cursus is aan te raden, maar het lesprogramma zit zodanig in elkaar dat het ook mogelijk is om je in te schrijven voor de eerste 9 lessen.

De gemiddelde lesgroep heeft 10 tot 15 cursisten,

Europees Referentiekader (ERK) voor niveaus
Achter de cursus staat aangegeven hoe het niveau zich verhoudt tot de Europese inschaling van de taalniveaus. Die indeling loopt van A0 t/m C2 (voor meer informatie zie https://www.slo.nl/thema/vakspecifieke-thema/mvt/erk/erk/).

Noors voor beginners ERK AO
Noors voor beginners ERK AO
Cursuscode: NOOWI004

Niets opent meer deuren in het buitenland en schept directer een band, dan het spreken van de taal aldaar. Dat is in Noorwegen niet anders en ligt binnen handbereik! Want Noors is geen moeilijke taal, althans niet voor Nederlanders. De grammatica is relatief eenvoudig en veel woorden lijken op het Nederlands, Duits of Engels. Noors is tenslotte, net als Nederlands, een Germaanse taal.

Meer informatie
Maandag 16 januari 2023
9 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 140,00
Dhr. S. (Sander) Wientjes
Boek: På Vei Tekstbok, 2018 (klik hier voor meer informatie)
19:30 - 20:45
Locatie: Huis73 (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >