Volksuniversiteit Den Bosch

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: ITAHE001

Italiaans 2 ERK A1-A2 (deel 1 + 2) Online

Italiaans 2 ERK A1-A2 (deel 1 + 2) Online
Cursuscode: ITAHE001

Deze cursus bied je de mogelijkheid je taalvaardigheden te ontwikkelen. We gaan aandacht besteden aan het uitbreiden van de woordenschat en grammatica. 

Voor de gene die al iets ervaring heeft met de taal is deze vervolgcursus bedoeld. Er wordt verder gewerkt met de boeken Con Piacere 1 en 2.  Spreek- en luistervaardigheid worden geoefend. En ook lezen en schrijven. Je bereidt de lesstof thuis voor. Reken daarbij op minimaal anderhalf uur per week. De stof wordt vervolgens klassikaal besproken tijdens onlin-sessies.

 

Maandag 19 september 2022
26 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 345,00
Mw. H. (Henriette) Heidstra
Boek: Con piacere 2 Tekstboek en Werkboek (klik hier voor meer informatie)
18:45 - 20:15
Locatie: Online via Zoom (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
H. (Henriette) Heidstra
H. (Henriette) Heidstra
Henriette Heidstra had al vroeg affiniteit met de Italiaanse taal en cultuur. Direct na de middelbare school, tijdens haar studie aan de kunstacademie, volgde zij lessen Italiaans aan de Voksuniveriteit Den Bosch. Zij ging als afgestudeerd kunstenaar naar Italie, waar zij gedurende 20 jaar het landschap tekenen en schilderde. Zij exposeerde in Siena, Lucca, Pisa, Volterra en San Gimignano. Zij bleef actief met de taal bezig, volgde zo nu en dan lessen en werd uiteindelijk gevraagd om les te gaan geven op VU Den Bosch, waar zij vanaf 2010 lesgeeft. Zij heeft een eigen lespraktijk en geeft ook les aan VU Oss. Haar vakanties brengt zij het liefst door in Italie, waar zij sinds een paar jaar een huis heeft.