Volksuniversiteit Den Bosch

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: ITAHE002

Italiaans voor Beginners ERK A0-A1

Italiaans voor Beginners ERK A0-A1
Cursuscode: ITAHE002

Ideaal voor hen die géén kennis hebben van de Italiaanse taal. We gaan Italië en het Italiaans ontdekken met de taal van het dagelijks leven en de belangrijkste onderdelen van de Italiaanse grammatica.

Deze volledige cursus bestaat uit 33 lessen verdeeld over het hele cursusjaar. In dat aantal lessen wordt een samenhangend deel van de lesstof behandeld. Wij raden belangstellenden aan voor het hele cursusjaar in te schrijven. Durft u dat niet, vindt u dat spannend of kijkt u liever even de kat uit de boom? U kunt zich ook voor de eerste 11 lessen inschrijven.

 

Maandag 13 september 2021
11 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 170,00
Mw. H. (Henriette) Heidstra
Boek: Con piacere 1 Tekstboek en Werkboek (klik hier voor meer informatie)
18:45 - 20:15
Locaties: Huis73, (klik hier voor de adresgegevens)
H. (Henriette) Heidstra
H. (Henriette) Heidstra
Henriette Heidstra had al vroeg affiniteit met de Italiaanse taal en cultuur. Direct na de middelbare school, tijdens haar studie aan de kunstacademie, volgde zij lessen Italiaans aan de Voksuniveriteit Den Bosch. Zij ging als afgestudeerd kunstenaar naar Italie, waar zij gedurende 20 jaar het landschap tekenen en schilderde. Zij exposeerde in Siena, Lucca, Pisa, Volterra en San Gimignano. Zij bleef actief met de taal bezig, volgde zo nu en dan lessen en werd uiteindelijk gevraagd om les te gaan geven op VU Den Bosch, waar zij vanaf 2010 lesgeeft. Zij heeft een eigen lespraktijk en geeft ook les aan VU Oss. Haar vakanties brengt zij het liefst door in Italie, waar zij sinds een paar jaar een huis heeft.