Volksuniversiteit Den Bosch

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: FRARE001

Frans Conversatie Mosaique ERK BI-B2

Frans Conversatie Mosaique ERK BI-B2
Cursuscode: FRARE001

Deze cursus is geschikt als je de grammatica onder de knie hebt en je een gesprek kunt voeren in het Frans. Je wil graag je vocabulaire uitbreiden en de grammatica goed toepassen zonder al te lang na te denken. We luisteren naar podcasts, bekijken video's maar je wordt ook uitgedaagd te vertellen over uiteenlopende onderwerpen.
Dit kan iets zijn uit het dagelijks leven, een actueel onderwerp of de cultuur van Frankrijk. We luisteren een chanson en blijven de grammatica herhalen door het toe te passen in dialoogvorm.

Deze volledige cursus bestaat uit 22 lessen verdeeld over het hele cursusjaar. In dat aantal lessen wordt een samenhangend deel van de lesstof behandeld. Wij raden belangstellenden aan voor het hele cursusjaar in te schrijven. Durft u dat niet, vindt u dat spannend of kijkt u liever even de kat uit de boom? U kunt zich ook voor de eerste 11 lessen inschrijven.

Donderdag 16 september 2021
22 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 09:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 290,00
Mw. (Gitta) Rekers
09:30 - 10:45
Locaties: Huis73, (klik hier voor de adresgegevens)
(Gitta) Rekers
(Gitta) Rekers
Ervaren en enthousiaste docente/vertaler Frans en assistent webshop-manager. Niveau near-native. Nauwkeurig, gemotiveerd en doorzetter. Docente Frans volwassenonderwijs Volksuniversiteit Uden/Veghel en Volksuniversiteit Oss In-company taaltrainingen zakelijk Frans diverse bedrijven Lesgeven op niveau A1 tot C1 van het Europees Referentiekader Verder ook verzorgen van privécursussen op maat Veel lesmateriaal zelf ontwikkeld Freelance vertaler voor diverse vertaalbureaus en bedrijven