Volksuniversiteit Den Bosch

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: N-ENG015

Engels ERK A2 (deel 1)

Engels ERK A2 (deel 1)
Cursuscode: N-ENG015

Deze cursus is bedoeld voor mensen die al een paar jaar Engels hebben gehad, hetzij aan de Volksuniversiteit, hetzij op de middelbare school. We gebruiken het boek "Total English Pre Intermediate". Op dit niveau is er al veel ruimte voor het voeren van gesprekken in het Engels. Daarnaast blijft er voldoende aandacht voor alle andere aspecten van de taal.

Opmerking:
Een volledige cursus heeft 22 lessen (deel 1+2). Dit is deel 1 en bestaat uit de eerste 11 lessen. Bevalt deel 1 van de cursus? Schrijf dan in december in voor de laatste 11 lessen, deel 2 van de cursus.

Woensdag 7 oktober 2020
11 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 167,00
Mw. S. (Simone) te Lintelo
Boek: New Total English Pre-intermediate (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:15
Locaties: VU Den Bosch, VU Den Bosch (klik hier voor de adresgegevens)
Aanmelden wachtlijst >
S. (Simone) te Lintelo
S. (Simone) te Lintelo
Mijn naam is Simone te Lintelo. Als docente Engels ben ik verbonden aan de Volksuniversiteit Den Bosch. Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en heb lesgegeven in zowel de onder- als de bovenbouw van de Havo en het VWO. Ik geef sinds 2008 les op verschillende niveaus aan de VU Den Bosch en doe dit met veel plezier. Het is erg leuk om mensen les te geven die zelf het initiatief hebben genomen om zich (opnieuw) te verdiepen in de Engelse taal. Iedereen is welkom bij VU Den Bosch.
Contact
Havensingel 24
5211 TX 's-Hertogenbosch
Tel: 073-6141120
E-mail: info@volksuniversiteitdenbosch.nl