Volksuniversiteit Den Bosch

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: POPMA001

Psychologie van de levensloop

Psychologie van de levensloop
Cursuscode: POPMA001

Psychologie van de levensloop gaat over factoren die je levensloop en ontwikkeling bepalen zoals erfelijkheid, invloeden vanuit je omgeving en zelfsturing. De levensloop bestaat (volgens Erikson) uit 8 fases die een ieder meemaakt, van geboorte tot en met ouderdom. Hoe zien deze fasen eruit? Inzicht in deze levensfasen leids tot meer eenheid en harmonie in jezelff en met je omgeving.
In de lessen zal afwisselend tijd en ruimte zijn voor tekst en uitleg over levensfasen, levensloop, theoretische context, en interactie met elkaar over de vertaling van de theorie et eigen ervaring als uitgangsput.

Vrijdag 23 september 2022
4 lessen van 1 uur en 45 min aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 105,00
Mw. L. (Liane) Magendans
10:00 - 11:45
Locatie: Huis73 (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
L. (Liane) Magendans
L. (Liane) Magendans
Ik ben Liane Magendans, reeds jarenlang werkzaam als psycholoog ( PASHA) en docent. De VU ervaar ik bij uitstek als een breed maatschappelijk draagvlak, waar iedereen zijn/ haar licht kan opdoen op allerlei mogelijke gebieden. Mijn kennis en kunde ligt vooral op het vlak van persoonlijke groei. Dit werk is voor mij inspirerend vanwege het contact met cursisten, creativiteit en positieve energie tijdens de bijeenkomsten, tot inzichten en handvaten komen. Tot ziens bij Huis73!