Volksuniversiteit Den Bosch

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: N-VVT007

Meer in je element door inzicht in je temperament

Meer in je element door inzicht in je temperament
Cursuscode: N-VVT007

De temperamentenleer is een eeuwenoude studie die mensen helpt om meer inzicht in zichzelf maar ook in sociale interacties te krijgen. De temperamentenleer is een manier om jezelf beter te leren kennen en inzicht te krijgen in je eigen temperament.

Daarnaast is het ook een handig tool in het bedrijfsleven, hoe stel je een team samen, waarom botsen die collega’s steeds met elkaar en kunnen die andere net goed samenwerken? Elk mens is een samenspel van de vier elementen, water-aarde-vuur-lucht. In deze lessenreeks bestuderen we de vier elementen afzonderlijk en in verhouding tot elkaar.

We vertrekken bij het ontstaan van deze leer en focussen op het herkennen van de typische eigenschappen per element. Daarnaast zetten we de stap naar onze fysieke en mentale gezondheid en kijken we naar onze sociale verhoudingen.

 
Ook op vlak van je gezondheid kan deze holistische visie je heel wat bieden. Lichaam en geest staan immers niet los van elkaar. Onze voeding speelt hier een belangrijke rol. Waarom vallen sommige mensen wel af van veel rauwkost en lijken anderen, ondanks zoveel moeite, enkel aan te komen? Op dergelijke vragen kan de temperamentenleer een antwoord bieden.


Deze vier lessen dienen samen gevolgd te worden. De lessen zijn deels theoretisch en deels gericht op praktische adviezen. 

Woensdag 14 oktober 2020
4 lessen van 2 uur en 15 min aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 94,00 plus € 15,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. (Kaat) de Waele
19:30 - 21:45
Locatie: VU Den Bosch (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
(Kaat) de  Waele
(Kaat) de Waele
Contact
Havensingel 24
5211 TX 's-Hertogenbosch
Tel: 073-6141120
E-mail: info@volksuniversiteitdenbosch.nl