Volksuniversiteit Den Bosch

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: POPHE011

Introductie cursus Stoel Yoga

Introductie cursus Stoel Yoga
Cursuscode: POPHE011

Een fijne gelegenheid om kennis te maken met stoel-yoga, maar ook met mij. En als het je bevalt, kun je in september verdergaan met deze wekelijkse lessen.

Stoel-yoga doe je zittend op een stoel, of je staat erachter.

Sinds enkele jaren geef ik stoel-yoga aan ouder wordende mensen, of mensen met een lichte handicap. Als je niet meer (gemakkelijk) kunt opstaan als je op de yoga-mat ligt, of andere kwalen hebt waardoor het lichaam niet meer zo soepel is, kan stoel-yoga je echt helpen om je beter te voelen. Stoel-yoga kun je tot op hoge leeftijd blijven volgen!

Ik heb een 3-jarige opleiding gedaan volgens Saswitha en talloze bijscholingen gevolgd in de twintig jaar dat ik yoga-docente ben.

Mijn lessen zijn nooit hetzelfde, en ik garandeer kwaliteit en ervaring. Mijn lessen zijn niet ‘zweverig’, maar juist in het hier-en-nu een bron van rust.

Je wordt er niet alleen krachtiger en soepeler van in je lijf en in je leven, maar ook meer ontspannen en energieker.

Woensdag 24 mei 2023
4 lessen van 1 uur aanvangstijd 10:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 45,00
Mw. M. (Marjan) Heerkens

Yoga mat en  makkelijke kleding/sportkleding!

 

10:30 - 11:30
Locatie: Bank van Leening (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
M. (Marjan) Heerkens
M. (Marjan) Heerkens
Marjan Heerkens (63) heeft sinds 30 jaar een eigen praktijk voor integrale massagetherapie. Ze geeft sinds 20 jaar yogales en bijscholingen aan therapeuten. Daarnaast organiseert ze met veel plezier weekenden rondom persoonlijkheidsontwikkeling. Ze is een veelzijdige en enthousiaste docente, die altijd zin heeft om haar mooie werk uit te dragen, te verbreden en te verdiepen.