Volksuniversiteit Den Bosch

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: PODLI011

Websitebouwen met Wordpress vervolgcursus

Websitebouwen met Wordpress vervolgcursus
Cursuscode: PODLI011

Deze cursus sluit aan op de cursus “Bouw uw eigen site met Wordpress”. In deze cursus gaat u echter verder in het aanpassen van het uiterlijk en de functies van uw site. We doen dit door het maken van een childthema. Om de mogelijkheden van een childthema te kunnen gebruiken moet u wat weten over HTML en CSS. Een belangrijk deel van de cursus is hier dan ook voor gereserveerd. Wilt u de volledige controle hebben over het uiterlijk van uw site dan kunt u deze cursus eigenlijk niet missen.

Tijdens deze cursus beginnen we met aanpassingen op layoutgebied. Het gaat dan om aanpassingen die niet gemaakt kunnen worden via de instellingen van thema of plugin. Om dit te kunnen doen heb je wat kennis nodig van HTML en CSS. Daarom gaan we, heel ouderwets, een eenvoudige site bouwen met alleen het gebruik van deze 2 codetalen. Hierdoor leer je de structuur van de code zoals die uiteindelijk ook door Wordpress wordt gebruikt.Vervolgens bekijken we hoe we dit kunnen toepassen binnen een Wordpress omgeving. 
Ook besteden we ruim aandacht aan het sneller maken van de site, lopen we de zoekmachine-optimalisatie door en is er tijd om naar individuele sites te kijken.

Woensdag 10 november 2021
7 lessen van 2 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 174,00
Dhr. P. (Petran) Liket
19:30 - 21:30
Locatie: Huis73 (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
P. (Petran) Liket
P. (Petran) Liket
In 2002 ben ik begonnen met het bouwen van websites. In eerste instantie in HTML- en CSS-code, om in 2006 over te stappen naar Wordpress. Vanaf die tijd gebruik ik vrijwel alleen nog Wordpress voor het bouwen van de websites en webshops van mijn klanten. Met het geven van cursussen en workshops Wordpress ben ik begonnen in 2012 voor de Volksuniversiteit de Langstraat en in 2019 ook voor de VU Den Bosch.