Volksuniversiteit Den Bosch

Bestellijst

Geen bestellingen

News

Update coronavirus 7 mei 2020 + protocol

12 mei 2020

Door de coronamaatregelen hebben wij vanaf 16 maart onze deuren moeten sluiten. Op dat moment was het merendeel van onze cursussen nog niet afgesloten. Inmiddels zijn veel cursussen online afgerond. Voor de cursussen die niet online konden worden afgerond, hebben wij goed nieuws!

Per 1 juni mogen wij, binnen de bestaande maatregelen van overheid en RIVM, met kleine groepen de lessen weer hervatten. De cursisten waarvoor dit geldt, worden per mail door ons op de hoogte gesteld.

Lees meer

Update coronavirus 21 april 2020

23 april 2020


De versoepelingen van een aantal maatregelen zoals op 21 april jl. door het kabinet aangekondigd hebben nog geen invloed op onze tijdelijke sluiting. Wij zijn tot nader order gesloten.
Wil je tussentijds op de hoogte blijven? Schrijf je dan hier in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Hopelijk tot snel!

Lees meer

Update coronavirus 1 april 2020

01 april 2020


VU Den Bosch heeft alle lopende en nog te starten cursussen opgeschort tot in ieder geval 3 mei. In overleg met docenten wordt geprobeerd om de cursussen waar mogelijk om te zetten naar online lessen. Cursisten ontvangen een uitnodiging van hun docent zodra hun cursus kan worden hervat.
In overleg met docenten worden cursussen indien mogelijk hervat met online lessen. De docent zal contact zoeken via mail, Skype of Zoom, met deze middelen kan de docent op afstand lesgeven. Zet jouw laptop, tablet of telefoon vast klaar! De eerste online lessen zijn inmiddels gestart.

Lees meer

Alle cursussen t/m 31 maart gaan niet door

16 maart 2020


Op zondag 15 maart zijn er door de Rijksoverheid nieuwe aanvullende maatregelen aangekondigd. Onderdeel van deze maatregel is de sluiting van de scholen. Dit betekent dat ook VU Den Bosch niet langer de lessen voortzet. Wij sluiten daarom onze deuren tot nader order.
Dit geldt ook voor de cursussen op onze externe locaties bij Babel, De Engelenburcht en Bombarst.

Lees meer

Voortaan betaald parkeren na 18.00 uur

14 januari 2020


Per 1 januari 2020 heeft de gemeente de betaaltijden voor het parkeren aan de rand van het centrum van Den Bosch aangepast.

Vanaf het begin dat VU Den Bosch gehuisvest is aan de Havensingel (1980) heeft de gemeente de parkeerplaatsen voor het gebouw van VU Den Bosch vrij gesteld van parkeergeld vanaf 18.00 uur (met uitzondering van de donderdagavond, koopavond). Helaas heeft de gemeente besloten om de betaaltijden per 1 januari 2020 aan te passen. Voortaan is het betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag van 9.00-24.00 uur en zondag van 12.00-24.00 uur. 

Lees meer
Contact
Havensingel 24
5211 TX 's-Hertogenbosch
Tel: 073-6141120
E-mail: info@volksuniversiteitdenbosch.nl