Volksuniversiteit Den Bosch

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: N-MMA009

Vitaminen...Complex?

Vitaminen...Complex?
Cursuscode: N-MMA009

In deze cursus ga ik je in 6 avonden meenemen op een reis door het menselijk lichaam waarbij een groot aantal vitaminen en mineralen worden besproken.

We starten met de basis werking van het lichaam, “De spijsvertering - van mond tot kont-, de spieren en de cellen”. We gaan in op de term anti-oxidanten, wat is het, waarom is het belangrijk voor ons lichaam en hoe werkt het. Natuurlijk bespreken we veel vitaminen zoals vit.D, vit. C, vit. B12 etc., dat doen we vooral aan de hand van herkenbare lichamelijke klachten zodat je leert hoe je de relatie kunt leggen tussen een tekort aan een vitamine en/of mineraal en de bijbehorende klacht. Aan het einde van de cursus toetsen we of je voor jezelf een passend supplement zou kunnen kopen en dit ook kunt onderbouwen waarom je dit supplement zou kopen.

Na deze cursus heb je meer inzicht in de werking van je eigen lichaam en hoe supplementen zich verhouden tot eventuele lichamelijke klachten.

Woensdag 7 oktober 2020
6 lessen van 1 uur en 45 min aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 99,00
Mw. (Yvette) van Vlijmen
19:30 - 21:15
Locatie: VU Den Bosch (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
(Yvette) van Vlijmen
(Yvette) van Vlijmen
Ik ben Yvette van Vlijmen (1972), afgestudeerd als mondhygiëniste. Naast dat ik werkzaam ben in de tandheelkundige praktijk doceer ik ook aan tandartsassistentes. Door mijn interesse in het menselijk lichaam heb ik in 2015 mijn diploma behaald als Orthomoleculair therapeut. De titel therapeut is mooi maar niet aan mij besteed, ik zie mijzelf meer als een enthousiaste coach die je in korte tijd leert wat de relatie tussen jouw lichamelijke klacht en een vitaminen en/ of mineralen tekort kan zijn. Mijn passie om mijn kennis te delen uit zich nu in de cursus ‘Vitaminen…. Complex?’ Ik heb er enorm veel zin in, tot snel! Ik help je graag uit de warboel van vitaminepotjes in de winkel
Contact
Havensingel 24
5211 TX 's-Hertogenbosch
Tel: 073-6141120
E-mail: info@volksuniversiteitdenbosch.nl