Volksuniversiteit Den Bosch

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: N-CHS022

Workshop Pop Art Schilderen

Workshop Pop Art Schilderen
Cursuscode: N-CHS022

Jouw eigen portret maken in stijl van Andy Warhol. Door met contrast en felle kleuren te werken krijgt ieder werk een uniek opvallend karakter. Je leert 'mijn truc' hoe je zelf het portet op het schildersdoek tekent waarna je daarna het portret gaat schilderen. Je staat versteld aan het resultaat!

Voorafgaand aan de workshop Pop Art schilderen lever je jouw portretfoto aan. De docent zorgt dat de foto van te voren bewerkt wordt zodat je gelijk aan de slag kunt.De portretfoto (jpg bestand) per email aanleveren minimaal 1 week voor aanvang van de workshop.Email: marielouise.mettler@gmail.com

Vrijdag 27 november 2020
1 workshop van 2,5 uur aanvangstijd 09:30
Prijs: € 23,00 plus € 15,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. M.J.P.L.J. (Marie-Louise) Mettler-van Raamsdonk
09:30 - 12:00
Locatie: VU Den Bosch (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M.J.P.L.J. (Marie-Louise) Mettler-van Raamsdonk
M.J.P.L.J. (Marie-Louise) Mettler-van Raamsdonk
Ik ben een creatieve Marketing en Communicatie professional bij VU Den Bosch met een ruime ervaring op het gebied van marketing, media, advertising, concepting, communicatie en events. In mijn vrije tijd ben ik beschikbaar als weddingplanner, geef ik creatieve workshops én organiseer ik graag de kinderfeestjes van mijn eigen kinderen en die van anderen. Waarom? Omdat ook dát het antwoord geeft op de vraag: “What makes my heart sing?”
Contact
Havensingel 24
5211 TX 's-Hertogenbosch
Tel: 073-6141120
E-mail: info@volksuniversiteitdenbosch.nl