Volksuniversiteit Den Bosch

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CHS165

Pop Art Schilderen

Pop Art Schilderen
Cursuscode: CHS165

Jouw eigen portret maken in stijl van Andy Warhol. Door met contrast en felle kleuren te werken krijgt ieder werk een uniek opvallend karakter. Je leert 'mijn truc' hoe je zelf het portet op het schildersdoek tekent waarna je daarna het portret gaat schilderen. Je staat versteld aan het resultaat!

Voorafgaand aan de workshop Pop Art schilderen lever je jouw portretfoto aan. De docent zorgt dat de foto van te voren bewerkt wordt zodat je gelijk aan de slag kunt.De portretfoto (jpg bestand) per email aanleveren minimaal 1 week voor aanvang van de workshop.Email: marielouise.mettler@gmail.com

Woensdag 15 mei 2019
2 lessen van 3 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 45,00 plus € 15,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. M.J.P.L.J. (Marie-Louise) Mettler-van Raamsdonk
9:30 - 12:30
Locatie: VU Den Bosch (klik hier voor de adres gegevens)
Aanmelden wachtlijst >
M.J.P.L.J. (Marie-Louise) Mettler-van Raamsdonk
M.J.P.L.J. (Marie-Louise) Mettler-van Raamsdonk
Ik ben een creatieve Marketing en Communicatie professional bij VU Den Bosch met een ruime ervaring op het gebied van marketing, media, advertising, concepting, communicatie en events. In mijn vrije tijd ben ik beschikbaar als weddingplanner, geef ik creatieve workshops én organiseer ik graag de kinderfeestjes van mijn eigen kinderen en die van anderen. Waarom? Omdat ook dát het antwoord geeft op de vraag: “What makes my heart sing?”