line


line
line
Taaltesten Engels - Spaans - Frans - Italiaans

Om uw instroomniveau vast te stellen, gebruiken we taaltesten bij instromen in de taalcursussen Engels, Spaans en Frans.

Van Studytravel mogen wij gebruik maken van hun talentesten. Via een van de onderstaande links kunt u bij de test komen die voor u nodig is. U maakt de test en krijgt daarna in een nieuwe webpagina meteen de uitslag. Wilt u ons s.v.p. de uitslag mailen, dus uw niveau, het percentage juiste antwoorden en welke vragen u fout had beantwoord. Aan de hand van deze uitslag kunnen de talendocenten het juist instroomniveau voor u bepalen. 

http://www.studytravel.nl/test-je-taalkennis-engels 

http://www.studytravel.nl/test-je-taalkennis-spaans

https://www.studytravel.nl/test-je-taalkennis-italiaans


ERK-test Frans

Het ERK onderscheidt zes niveaus: A1, A2, B1, B2, C1 en C2. Op de Volksuniversiteit bereikt u na ruim een jaar les niveau A1. Een hoger opgeleide bijna-Franstalige beheerst de taal op niveau C2.

Via onderstaande link kunt u een test doen om uw niveau in te schatten. De test (série de mai 2015) bevat 40 vragen op drie gebieden:

Compréhension orale = luistervaardigheid (15 vragen)

Structure de la langue = grammatica en vocabulaire (10 vragen)

Compréhension écrite = leesvaardigheid (15 vragen)

Aan het eind van de test kunt u uw resultaat zien. Bij twijfel over uw niveau kunt u het best overleggen met een van onze docenten.

http://apprendre.tv5monde.com/fr/apprendre-francais/entrainement-au-tcf?tcf_lot_id=27


line
line

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: