line


line
line
Inschrijven

 

INSCHRIJFPROCEDURE

Bent u geïnteresseerd in één van onze cursussen, dan kunt u zich hiervoor online of schriftelijk inschrijven. Dit kunt u als volgt doen:

 • Online inschrijven: 
  U kunt zich online inschrijven voor een activiteit door bij de cursusinformatie op de knop "voeg toe aan mijn inschrijfformulier" te klikken. Volg verder de instructies op het scherm.
  In de volgende gevallen kunt u zich NIET online inschrijven:

   * Als u niet over een e-mailadres beschikt. 
   * Als u gebruik wilt maken van één van onze kortingsregelingen waarvoor u een kortingsvoucher in uw bezit heeft. (klik hier voor kortingen) . In dat geval kunt u een inschrijfformulier uitprinten, invullen en per post versturen tesamen met de kortingsvoucher. De biebpaskorting kunt u wél online ingeven.
   * Als u contant wilt betalen. Dit is uitsluitend mogelijk bij inschrijving op de administratie van de Volksuniversiteit tijdens kantooruren, zie openingstijden.
   * Indien uw bedrijf de cursus betaalt en uw bedrijf  hiervoor een factuur wil ontvangen. U dient dan schriftelijk in te schrijven en op het formulier de gegevens van het bedrijf te vermelden en de naam van een contactpersoon en/of afdelingscode.
 • Schriftelijk inschrijven:
  U kunt een inschrijfformulier downloaden en uitprinten via deze link inschrijfformulier printversie . Dit formulier moet u dan volledig ingevuld per post versturen. Het bevat een éénmalige machtiging en moet daarom ook door u ondertekend worden. Leest u vooraf wel even de algemene voorwaarden. De bevestiging/bewijs van inschrijving ontvangt u zodra uw inschrijving door de administratie is verwerkt.
  Het inschrijfformulier vindt u ook in ons programmaboekje. Dit is af te halen bij de volgende bibliotheken: Stadsbibliotheek Den Bosch, Zaltbommel, Kerkdriel, Ammerzoden, Rosmalen, Berlicum, St. Michielsgestel, Vught, Vlijmen, Heusden, Waalwijk, Drunen, Schijndel, St. Oedenrode en Boxtel. Verder bij de VVV in Den Bosch en een aantal culturele instellingen.

 


line
line

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: