line


line
line
Boeken en lesmateriaal

Bij een aantal cursussen, zoals bij de talencursussen, heeft u boeken nodig. Ook zijn er andere cursussen waarvoor u boeken en/of lesmateriaal nodig heeft. De prijs van de boeken/het lesmateriaal is niet in de cursusprijs opgenomen. U bent zelf verantwoordelijk voor de aanschaf van het materiaal.

Welke boeken u nodig heeft vindt u bij de betreffende cursus aangegeven. De cursist dient er zelf voor te zorgen dat hij/zij de juiste boeken op tijd in bezit heeft (tenzij is aangegeven dat de boeken via de docent geleverd worden)

U kunt de boeken op de volgende manieren aanschaffen:

 1.

 

Zelf bestellen Online: http://www.heinen.nl/  of door uw bestelling te mailen naar info@heinen.nl

 2.

 

Aanschaffen bij boekhandel Adr. Heinen
Kerkstraat 27, 5211 KD ’s-Hertogenbosch, 073-3020100

Wanneer u uw boeken aanschaft op één van bovenstaande manieren en u uw aankoopbon goed bewaart kunt u uw boeken, ingeval van niet doorgaan van een cursus, weer terugleveren.

Uiteraard staat het u vrij uw boeken op een andere wijze te bestellen, b.v. rechtstreeks bij de uitgever of bij http://www.bol.com/, echter u heeft dan niet de garantie dat u de boeken terug kunt leveren bij niet doorgaan van een cursus.


Taaltesten voor niveaubepaling bij instromen in
talencursussen Engels - Spaans - Frans

Van Studytravel mogen wij gebruik maken van hun talentesten. Via een van de onderstaande links kunt u bij de test komen die voor u nodig is. U maakt de test en krijgt daarna in een nieuwe webpagina meteen de uitslag. Wilt u ons s.v.p. de uitslag mailen, dus uw niveau, het percentage juiste antwoorden en welke vragen u fout had beantwoord. Aan de hand van deze uitslag kunnen de talendocenten het juist instroomniveau voor u bepalen. 

http://www.studytravel.nl/test-je-taalkennis-engels 

http://www.studytravel.nl/test-je-taalkennis-spaans

https://www.studytravel.nl/test-je-taalkennis-italiaans


ERK-test Frans

Het ERK onderscheidt zes niveaus: A1, A2, B1, B2, C1 en C2. Op de Volksuniversiteit bereikt u na ruim een jaar les niveau A1. Een hoger opgeleide bijna-Franstalige beheerst de taal op niveau C2.

Via onderstaande link kunt u een test doen om uw niveau in te schatten. De test (série de mai 2015) bevat 40 vragen op drie gebieden:

Compréhension orale = luistervaardigheid (15 vragen)

Structure de la langue = grammatica en vocabulaire (10 vragen)

Compréhension écrite = leesvaardigheid (15 vragen)

Aan het eind van de test kunt u uw resultaat zien. Bij twijfel over uw niveau kunt u het best overleggen met een van onze docenten.

http://apprendre.tv5monde.com/fr/apprendre-francais/entrainement-au-tcf?tcf_lot_id=27line
line

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: