line


line
line
Cursus Enneagram

Persoonlijke Effectiviteit


Het Enneagram “Een feest van herkenning”
Tijdens deze cursus leer je op een enthousiaste en ontspannen wijze kennismaken met het Enneagram en alle Enneatypen. Je komt jezelf tegen en doorziet je patronen.
Wat is een Enneagram?
Het Enneagram is een flexibele model over karakters. We zijn allemaal uniek en anders. Het Enneagram maakt dat inzichtelijk. Het helpt om op een nieuwe manier naar jezelf of naar anderen te kijken. Het Enneagram bestaat uit negen basistypen van ons gedrag. Ieder mens herkent alle negen typen meestal wel in zijn/haar eigen leven, maar bij iedereen is er één dominant. Dit dominante type verklaart waarom wij ons op een bepaalde manier gedragen en een bepaalde kijk op de wereld hebben.
Wat kun je over jezelf ontdekken met het Enneagram?
Wanneer je met het Enneagram tijdens de cursus jezelf ontdekt, wordt het je duidelijk wat je drijfveren zijn en waarom je doet zoals je doet. Het is een flexibel model dat inzicht, structuur en richting geeft. Je leert je sterke en minder sterke kanten kennen, weet wat je valkuilen zijn en hoe je die kunt vermijden. Gedragspatronen aanpassen of zelfs loslaten zorgen ervoor dat je andere kwaliteiten gaat ontwikkelen, beter gaat samenwerken en effectiever wordt. Wie wil dit nu niet!
Voor wie?
Boeiend voor jezelf, partner, familie, vrienden, bekenden, clubs, collega's, teams, docenten, leerlingen, personeels- introductie- teamdagen etc. Wil je meer weten kijk dan op www.Ontcijferd.nl

tijd: vrijdag 09:45-11:45 uur
startdatum:15 februari 2019 - 3 lessen
plaats:Volksuniversiteit Havensingel 24 S-HERTOGENBOSCH
docent: J. (JOPIE) WILLEKES
prijs: € 54,00
code: VVT258  Toevoegen aan mijn inschrijfformulier

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: