line


line
line
Workshop Solliciteren als Leonardo da Vinci

Persoonlijke Effectiviteit


De slimste manier om te solliciteren
Wat heeft Leonardo Da Vinci met jouw sollicitatie en cv van doen, zal je jezelf waarschijnlijk afvragen. Het antwoord: heel veel. Leonardo was een zeer creatieve man, die op een originele manier zijn nieuwe werkgever van zijn kunde wist te overtuigen.
In zijn tijd moest Leonardo da Vinci veel moeite doen om aan nieuwe opdrachten te komen. Hij vertelde niet over zijn arbeidsverleden, niets over zijn voorgaande projecten, maar schreef om te overtuigen en te verleiden.
Hij verkocht zichzelf met dingen die hij voor zijn toekomstige werkgever zou gaan doen. Een fantastisch stuk persoonlijke marketing! En hij kreeg de baan... dat is wat we toch allemaal willen? Een andere invalshoek, waardoor ook jouw sollicitatie opvalt. En dat is precies wat jij ook gaat leren tijdens deze workshop.
We gebruiken de sollicitatiebrief van Leonardo Da Vinci als voorbeeld om jouw eigen kansen op je ideale baan aanzienlijk te vergroten.
Je schrijft jouw motivatiebrief/CV waarmee je jezelf 'verkoopt' aan je toekomstige werkgever. Een document dat de lezer overtuigt van jouw kandidatuur.
Resultaat: Zo kom je op de goeie stapel.

tijd: woensdag 19:30-21:30 uur
startdatum:17 april 2019
plaats:Volksuniversiteit Havensingel 24 S-HERTOGENBOSCH
docent: A. (Ary) Velstra (meer over deze docent)
A. (Ary) Velstra
Ary Velstra combineert Snellezen met de voordelen van MindMappen in deze training. Hij geeft al jaren snellees en mindmap trainingen (zowel traditioneel met kleurstiften, als digitaal) aan studenten, docenten, en in het bedrijfsleven. De toepassing voor de eigen specifieke leerdoelen draagt hij over aan de hand van een gestructureerde combinatie van anekdotes, scenario's en oefeningen.

Sluiten

prijs: € 19,00
code: VVT285  Toevoegen aan mijn inschrijfformulier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: