line










line
line
Cursus NLP - introductie

Persoonlijke Effectiviteit


NLP ofwel Neuro Linguistisch Programmeren is een cursus voor iedereen die kennis wil maken met zichzelf en met communicatie. In deze cursus word je geleerd zuiver te communiceren zowel met jezelf als met anderen. Je krijgt meer dan een theoretisch antwoord op de vraag wat NLP is: je krijgt inzicht in je eigen waarneming, denkprocessen en gedrag. De verworven inzichten kun je direct toepassen op het werk, privé, of tijdens je sport. Je zult versteld staan van de mogelijkheden in je dagelijks functioneren en je algemene gevoel van welbevinden.
Het beste kun je deze training beschouwen als een persoonlijke ontdekkingstocht in etappes. Tijdens de cursus wordt dan ook veel geoefend in drietallen om de opgedane kennis en inzichten in de praktijk toe te passen. Van de cursisten wordt dan ook een nieuwsgierige houding verwacht. Zelf doen staat in deze cursus centraal.

www.vidarte.nl

tijd: donderdag 19:30-21:30 uur
startdatum:9 mei 2019 - 5 lessen
plaats:Volksuniversiteit Havensingel 24 S-HERTOGENBOSCH
docent: M. (Martijn) de Jong (meer over deze docent)
M. (Martijn) de Jong

Na mijn opleiding tot 1e graads leraar lichamelijke opvoeding ben ik jaren werkzaam geweest als manager in de zakelijke dienstverlening. Later ben ik werkzoekenden gaan begeleiden door middel van persoonlijke coaching. Vanaf 2005 ben ik werkzaam als zelfstandig coach voor particulieren, medewerkers van organisaties en geef ik trainingen binnen het bedrijfsleven op het gebied van motivatie en communicatie.
Mijn kennis en ervaringen die ik heb opgedaan in onder meer NLP -en coachopleidingen, alsmede mijn levenservaring vormen hierbij voor mij een prima basis.
Het is mijn passie om mensen zich bewust te laten worden van hun kwaliteiten, ambities, persoonlijke doelen en hoe men die vorm kan geven in hun dagelijkse praktijk.
In Beweging naar Bewustwording en Succes!
Sluiten

lesmateriaal: Lesmateriaal € 10 af te rekenen bij de docent
prijs: € 93,00
code: VVT290  Toevoegen aan mijn inschrijfformulier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: