line


line
line
Cursus Psychologie van de levensloop

Psychologie


Psychologie van de levensloop gaat enerzijds over de factoren die je levensloop en je ontwikkeling sturen, zoals erfelijkheid, invloeden vanuit je omgeving en zelfsturing. Anderzijds wordt de theorie van Erikson besproken die de levensloop indeelt in acht fasen die een ieder meemaakt. Hoe zien deze fasen eruit? Hoe zijn die tot nu toe voor je verlopen, in welke zit je nu? En wat gaat er nog komen? Inzicht in deze levensfasen leidt tot meer eenheid en harmonie in jezelf en met je omgeving.
In de lessen zal afwisselend tijd en ruimte zijn voor tekst en uitleg over levensfasen, levensloop en theoretische kontekst , en interactie met elkaar over de stof en eigen ervaringen.

tijd: vrijdag 10:00-11:45 uur
startdatum:22 maart 2019 - 4 lessen
plaats:Volksuniversiteit Havensingel 24 S-HERTOGENBOSCH
docent: L. (Liane) Magendans (meer over deze docent)
L. (Liane) Magendans
Mijn naam is Liane Magendans, ben 54 jaar. Mijn werkervaring ligt al 34 jaar op het vlak van onderwijs. Ben begonnen als leerkracht op de basisschool. Daarna ben ik Psychologie gaan studeren en heb na mijn afstuderen een tijdje in Zürich gewerkt. Na mijn terugkomst in Nederland ben ik aan de slag gegaan als docent/ trainer aan het HBO. Dat doe ik nog steeds met veel plezier. Sinds een paar jaar combineer ik dit werk met een promotieonderzoek op het snijvlak van Psychologie en Onderwijs. Daarnaast heb ik een eigen praktijk voor levensloop en arbeidsvraagstukken: Pasha. Onderwijs zit inmiddels in mijn bloed en ik vind het erg leuk om kennis te delen op de verschillende plekken die ik tegenkom. Zo ook hier bij de VU. Ik zie er naar uit om een inspirerende interessante cursus aan te bieden, en jullie te ontmoeten op dit punt in onze levensloop.

Sluiten

lesmateriaal: € 7,50 af te rekenen bij de docent bij de 1e les voor een reader.
prijs: € 69,00
code: MMA050  Toevoegen aan mijn inschrijfformulier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: