line


line
line
Kennismaking met Photoshop Elements

Computervaardigheden


Photoshop is het fotobewerkingsprogramma voor de professional. Met het eenvoudigere en goedkopere programma Photoshop Elements leer je op een speelse wijze om te gaan met de belangrijkste functies van Photoshop. In deze eerste instructieles krijg je inzicht in de mogelijkheden van Photoshop Elements. Lijkt het volgen van de cursus iets voor je dan kun je de overige 6 vervolglessen volgen.

In de cursus Photoshop Elements leer je selecteren, kopiëren en plakken van onderdelen van foto's, en deze eventueel te transformeren. Ook werken met lagen, filters, retoucheren en het werken met teksten behoort tot de lesstof. Tevens wordt het verbeteren van de kwaliteit van foto's behandeld. Je leert op een professionele wijze het beeldmateriaal aan te passen en te manipuleren naar jouw eigen wensen en creativiteit.
Mocht je het uitgebreide pakket Photoshop CS hebben dan is het volgen van de cursus op zich geen probleem. De interface van Photoshop wijkt iets af van die van Photoshop Elements, maar de te behandelen functies zijn identiek.
Wilt u verder gaan met de vervolglessen dan heb je een eigen laptop nodig met daarop het programma Photoshop Elements geïnstalleerd. (Photoshop CS eventueel ook mogelijk).


tijd: dinsdag 13:30-15:30 uur
startdatum:19 maart 2019
plaats:Volksuniversiteit Havensingel 24 S-HERTOGENBOSCH
docent: A. (André) Leermakers
lesmateriaal: Zelf een laptop meenemen
prijs: € 0,00
code: VVT354  Toevoegen aan mijn inschrijfformulier

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: