line


line
line
Cursus Krachtig communiceren

Persoonlijke Effectiviteit


Krachtig en effectief communiceren. Staan voor je mening. Het lijkt simpel, maar hoe vaak lachen we niet om een grap die niet 'echt' leuk is? Hoe vaak zeggen we dat 'het niet erg is', terwijl iemand over onze grens is gegaan?.
In deze cursus ga je aan de slag met je persoonlijke uitstraling en lichaamshouding. Je ervaart hoe het is om ontspannen, maar toch zelfverzekerd en daadkrachtig te communiceren. Als je krachtig overkomt, zul je zien dat je omgeving écht rekening met jou en je mening houdt.

tijd: maandag 19:00-21:30 uur
startdatum:11 februari 2019 - 4 lessen
plaats:Volksuniversiteit Havensingel 24 S-HERTOGENBOSCH
docent: M.L. (Marie Louise) van Schinkel (meer over deze docent)
M.L. (Marie Louise) van Schinkel
Marie-Louise van Schinkel is opgeleid als pedagoog en was werkzaam in het beroepsonderwijs als docent communicatieve vaardigheden. Ze werkte als interim manager in organisaties die zorg en horeca combineren, was gastvrouw in een conferentiehotel, gaf trainingen in het bedrijfsleven, was museumdocent en ontwikkelde onderwijsmethodes. Momenteel begeleidt ze mensen bij het versterken van hun presentatie in woord en daad. Ze heeft aandacht voor communicatie, gevoel voor sfeer en oog voor detail. Ze is flamboyant, houdt van taal, moderne en klassieke kunst en is zeer geïnteresseerd in de beleving van schoonheid en esthetiek. Humor en zelfspot schuwt ze niet. Met behulp van een persoonlijke analyse, passend advies en praktische oefeningen leert ze je je performance verbeteren en overtuigingskracht vergroten. Presenteren voor gezelschap wordt leuker en je boodschap brengen met daadkracht eenvoudiger dan je denkt.

Sluiten

lesmateriaal: € 5 af te rekenen bij de docent
extra informatie: LESDATA'S: 18-2,25-2 EN 11-3
prijs: € 93,00
code: VVT255  Toevoegen aan mijn inschrijfformulier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: