line


line
line
Cursus Boekbespreking vertaalde literatuur

Literatuur


We lezen en bespreken vertaalde literatuur uit verschillende periodes, taalgebieden en continenten: klassiekers, moderne klassiekers en 21ste-eeuwse romans.

tijd: vrijdag 09:30-11:30 uur
startdatum:11 januari 2019 - 4 lessen
plaats:Volksuniversiteit Havensingel 24 S-HERTOGENBOSCH
docent: C.M. (César) Noordewier (meer over deze docent)
C.M. (César) Noordewier

Ik ben César Noordewier, geboren in het Prinsdom Asturië (bestaat echt), deels opgegroeid in Frankrijk (Bordeaux) en al heel lang wonend in de Lage Landen.
Overdag geef ik Spaanse les aan de Schoevers Hogeschool te Rotterdam en 's avonds bij de Volksuniversiteiten te Den Bosch en Utrecht.
Daarnaast werk ik als (beëdigd) vertaler Spaans, maak ik leesrapporten van Spaanse romans voor een Nederlandse uitgeverij en heb ik acht duo-vertalingen gemaakt van boeken uit het Spaans en Engels, zowel fictie als non-fictie.
Ik geef ook boekbesprekingen vertaalde en Spaanstalige literatuur op diverse locaties en volg zelf trainingen in creatief schrijven.
Ik schrijf graag microverhalen (in het Nederlands en in het Spaans), ook wel handpalmverhalen of flash fiction genoemd. Dat zijn verhalen van zo'n 100-250 woorden.
De tijd die overblijft besteed ik onder andere aan genieten van films, muziek, Grand Cru wijnen, en vooral het lezen en verzamelen van boeken.Sluiten

prijs: € 67,00
code: CUL550  Toevoegen aan mijn inschrijfformulier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: