line


line
line
Cursus Google optimaal gebruiken


Wie een Gmail adres @gmail.com <http://gmail.com> heeft, of een Google account tijdens de cursus aanmaakt, krijgt toegang tot van talloze andere, vaak onbekende, volwaardige en gratis diensten van Google. Veel mensen gebruiken alleen wat ze kennen maar zullen tijdens de cursus verrast worden door de extra en onbekende mogelijkheden die Google allemaal aanbied.

In de cursus komen de belangrijkste producten aan de orde:
- Onbeperkt opslag van foto's;
- De mogelijkheden van e-mail programma gmail;
- Hoe de opslag van Google Drive te gebruiken;
- Je digitale agenda inzetten en al je contacten overal raadplegen;
- Google heeft een volledige tekstverwerker, spreadsheet en een Google's powerpoint, die een duur tekstverwerkingspakket overbodig maakt;
- Deskundige uitleg over Chrome, het internet-raadpleeg programma van Google, je leert de extra diensten zoals extensies inzetten waarmee je alle buitenlandse sites kan vertalen, automatisch opslaan enz.

De cursus is geschikt voor beginners en gevorderden. Het uitgangspunt van de workshop is een Windows of Apple laptop, hiernaast komen ook een aantal mobiele diensten aan de orde. Extra meenemen van een mobiel, Android tablet of iPad is handig. Veel praktische opdrachten en aandacht voor digitale veiligheid. Cursus geschikt voor iedereen met een Google account (neem uw e-mailadres en wachtwoord mee.

Cursusleider is Jan de Waal. Digitale expert en voormalig systeembeheerder voor Google-diensten voor 120 personen. Werkt sinds 2007 met Gmail en andere Google diensten. Verzorgt al meer dan tien jaar overal in Nederland workshops over dit onderwerp. Werkt sinds 1985 met Windows en sinds 2008 met Apple computers. Meer op www.digibieb.nl <http://www.digibieb.nl/>

tijd: donderdag 13:15-15:45 uur
startdatum:22 november 2018 - 3 lessen
plaats:Volksuniversiteit Havensingel 24 S-HERTOGENBOSCH
docent: J.G.W. (Jan) de Waal (meer over deze docent)
J.G.W. (Jan) de Waal

Ik ben geboren 1950 en heb zeer bewust alle digitale- en internet ontwikkelingen actief meegemaakt en vorm gegeven. Ik ben opgeleid als HBO bibliothecaris en hiervoor ook op HBO niveau scholing, vorming en training opleiding gevolgd, Ik was vanaf 1987 tot december 2015 werkzaam in de bibliotheek in Oss. Daar ben ik mij vanaf het begin gaan richten op alle digitale aspecten. In het verleden heb ik ook diverse projecten bij andere landelijke en provinciale bibliotheekorganisaties gedaan. In de loop der jaren ben ik ook wel een "digitale duizendpoot" . Mijn website digibieb.nl <http://digibieb.nl> geeft meer informatie.


Ik werk al 10 jaar met Apple apparatuur: iMac en iPad vanaf 2011. Ik geef al tientallen jaren workshops en cursussen op allerlei terreinen van de digitale wereld. Je krijgt in mijn workshops meer mee dan een zomaar een cursus.
Sluiten

prijs: € 74,00
code: VVT314  Toevoegen aan mijn inschrijfformulier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: