line


line
line
Cursus Hakken in het zand, beren op de weg

Persoonlijke Effectiviteit


Kun je altijd redenen bedenken waarom je iets maar niet moet doen?
Zie je overal beren op de weg, als je aan iets nieuws begint? (En begin je dan vervolgens maar niet). Ben je vooral je kinderen aan het waarschuwen wat ze NIET moeten doen? Dan is deze cursus misschien iets voor jou. In deze cursus ga je namelijk 'omdenken'. Je gaat denken in oplossingen en mogelijkheden. Je gaat aan de slag met het loslaten van oordelen (over jezelf). Je gaat aan de slag met het loslaten van het eindresultaat. Je gaat op zoek naar je missie en naar je passies. Dit leer je aan de hand van oefeningen omdat je het meeste leert door iets zelf te ervaren. Je zult merken dat je na deze lessen opeens overal oplossingen ziet.

tijd: maandag 19:15-21:45 uur
startdatum:25 maart 2019 - 4 lessen
plaats:Volksuniversiteit Havensingel 24 S-HERTOGENBOSCH
docent: M. (Martijn) de Jong (meer over deze docent)
M. (Martijn) de Jong

Na mijn opleiding tot 1e graads leraar lichamelijke opvoeding ben ik jaren werkzaam geweest als manager in de zakelijke dienstverlening. Later ben ik werkzoekenden gaan begeleiden door middel van persoonlijke coaching. Vanaf 2005 ben ik werkzaam als zelfstandig coach voor particulieren, medewerkers van organisaties en geef ik trainingen binnen het bedrijfsleven op het gebied van motivatie en communicatie.
Mijn kennis en ervaringen die ik heb opgedaan in onder meer NLP -en coachopleidingen, alsmede mijn levenservaring vormen hierbij voor mij een prima basis.
Het is mijn passie om mensen zich bewust te laten worden van hun kwaliteiten, ambities, persoonlijke doelen en hoe men die vorm kan geven in hun dagelijkse praktijk.
In Beweging naar Bewustwording en Succes!
Sluiten

lesmateriaal: € 5 af te rekenen bij de docent
extra informatie: www.vidarte.nl
prijs: € 93,00
code: VVT270  Toevoegen aan mijn inschrijfformulier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: