line


line
line
Cursus Presentatie en filmpjes maken met de Mac


Cursus voor Apple gebruikers om alle mogelijkheden van Apple's Keynote, (Powerpoint) en iMovie te leren gebruiken. Maak een mooie interactieve presentatie van uw vakantie, voordracht of welk onderwerp dan ook. Leer hiernaast filmen en monteren met uw iPad en monteer het filmpje met Apple's iMovie. Deze programma's van Apple zijn redelijk eenvoudig gehouden maar je moet net wel de knopjes en mogelijkheden weten te vinden, deze komen uitgebreid aan de orde. De bedoeling is dat u ook een presentatie en een filmpje maakt. Hiervoor is een iPad, iPhone of Android Mobiel nodig.
Een mooi voorbeeld is een filmpje, gemaakt in Keynote en met iMovie bewerkt tot ABC emoij filmpje: zie https://www.youtube.com/watch?v=zqRHS1LZFc0
Cursusleider is Jan de Waal. Digitale expert. Verzorgt al meer dan twintig jaar overal in Nederland workshops. Werkt sinds 2008 met Apple computers en vanaf 2011 met een iPad. Meer op www.digibieb.nl
2 bijeenkomsten om alle mogelijkheden van Keynote en iMovie op je Apple iPad, Apple laptop en eventueel iPhone te gebruiken.
Cursus geschikt voor iedereen met een Apple account (neem uw e-mailadres en wachtwoord mee)
Eigen iPad of Apple laptop meenemen. Eventueel je Android mobiel of Apple iPhone kan je ook meenemen om te filmen.


tijd: donderdag 13:15-15:45 uur
startdatum:1 november 2018 - 2 lessen
plaats:Volksuniversiteit Havensingel 24 S-HERTOGENBOSCH
docent: J.G.W. (Jan) de Waal (meer over deze docent)
J.G.W. (Jan) de Waal

Ik ben geboren 1950 en heb zeer bewust alle digitale- en internet ontwikkelingen actief meegemaakt en vorm gegeven. Ik ben opgeleid als HBO bibliothecaris en hiervoor ook op HBO niveau scholing, vorming en training opleiding gevolgd, Ik was vanaf 1987 tot december 2015 werkzaam in de bibliotheek in Oss. Daar ben ik mij vanaf het begin gaan richten op alle digitale aspecten. In het verleden heb ik ook diverse projecten bij andere landelijke en provinciale bibliotheekorganisaties gedaan. In de loop der jaren ben ik ook wel een "digitale duizendpoot" . Mijn website digibieb.nl <http://digibieb.nl> geeft meer informatie.


Ik werk al 10 jaar met Apple apparatuur: iMac en iPad vanaf 2011. Ik geef al tientallen jaren workshops en cursussen op allerlei terreinen van de digitale wereld. Je krijgt in mijn workshops meer mee dan een zomaar een cursus.
Sluiten

prijs: € 49,00
code: VVT312  Toevoegen aan mijn inschrijfformulier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: