line


line
line
Mooi Middelburg (excursie)


Tijdens de excursie zullen we een keuze moeten maken uit bijv. de Markt, het Abdijplein, een stadspoort, de Kaaien etc., en last but not least het Zeeuws Museum met de beroemde 16e -eeuwse Wandtapijten in opdracht van de Staten van Zeeland.
Belangrijk: alleen de deelnemers die ook de lezing hebben gevolgd kunnen deelnemen aan de excursie. Exacte reisdetails horen de deelnemers tijdens de lezing. Deelnemers moeten goed ter been zijn.
Maximum aantal deelnemers excursie: 15 Excursie gaat altijd door ook bij regenachtig weer.


tijd: vrijdag 11:00-17:00 uur
startdatum:6 juli 2018
plaats:Volksuniversiteit Havensingel 24 S-HERTOGENBOSCH
docent: A. (Aad) Engelfriet (meer over deze docent)
A. (Aad) Engelfriet

Webmaster van een van de grootste Nederlandstalige geschiedenis websites met soms 200.000 unieke bezoekers per maand, stadsgids voor ca 20 steden, cultureel-historisch reisleider voor landen als China en Tibet, maar begeleidt ook veel reizen naar zijn favoriete vakantieland Groot-Brittannië, o.m. Koning Arthur reizen en reizen naar Schotland. Verzot op allerlei Britse mythen en legendes!


http://www.engelfriet.net/Alie/Aad/aadengelfriet.htm

Sluiten

extra informatie: Aangezien we in juli reizen, kunnen we uiteraard al voor 9:00u vertrekken. De precieze vertrektijd hoort u op de lezing. Docent ontmoet deelnemers op station Middelburg

prijs: € 34,00
code: CUL371  Toevoegen aan mijn inschrijfformulier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: