line


line
line
Engels Opfris - ERK B1


Deze cursus bied je de gelegenheid je vaardigheden (spreek-, luister-, schrijf- en leesvaardigheid) op te frissen en verder te ontwikkelen. Er zal aandacht worden besteed aan grammatica en uitbreiding van je woordenschat. Kortom: in snel tempo ben je weer helemaal "bij" met Engels. De cursus is bedoeld voor cursisten die 4 jaar Engels hebben gehad op de middelbare school.


tijd: maandag 19:00-21:30 uur
startdatum:16 april 2018 - 7 lessen
plaats:Volksuniversiteit Havensingel 24 S-HERTOGENBOSCH
docent: S. (Simone) te Lintelo (meer over deze docent)
S. (Simone) te Lintelo

Mijn naam is Simone te Lintelo. Als docente Engels ben ik bij de Volksuniversiteit Den Bosch verantwoordelijk voor een aantal cursussen Engels, variërend van de beginnerscursus (niveau 1) tot de Opfriscursus.
Ik ben in 1990 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en heb ervaring in zowel het voortgezet onderwijs, als het volwassenenonderwijs. Ik werk nu sinds een aantal jaren voor de Volksuniversiteit en doe dit met veel plezier. Het is erg leuk om mensen les te geven die zelf het initiatief hebben genomen om zich (opnieuw)te verdiepen in de Engelse taal.
Mensen geven zich om zeer uiteenlopende redenen op voor een cursus Engels. Velen doen dit uit interesse, maar sommigen ook uit praktische overwegingen: omdat het handig is voor hun werk, omdat ze een reis naar Canada gaan maken, of omdat ze Engelssprekende schoonfamilie hebben.
Iedereen is in welkom op de Volksuniversiteit. De sfeer is vaak erg ontspannen tijdens de lessen. We doen het immers allemaal voor ons plezier!

Sluiten

lesmateriaal: Reader contant (gepast) betalen bij de eerste les 12.50
prijs: € 199,00
code: TAL064  Toevoegen aan mijn inschrijfformulier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: