line


line
line
Vitaliteitstrainingen


Vitaliteit is afgeleid van het Latijnse woord 'Vita', wat leven betekent. Het duidt op het bruisen van energie, je sterk en fit voelen en het beschikken over grote mentale veerkracht en doorzettingsvermogen. Vitaliteit heeft vier dimensies die met elkaar in balans behoren te zijn: fysiek (lichaam), mentaal (hoofd), emotioneel (hart) en spiritueel (ziel).

Tijdens vier wandelingen doorlopen we de vier thema's. Je wordt je bewust wat vitaliteit voor jou betekent en wat bewegen met je doet. Je krijgt (huiswerk)opdrachten en maakt aantekeningen in je persoonlijke werkschrift.

Het vertrekpunt is: Fort Isabella, Reutsedijk 9 te Vught.

Niet vergeten: prettige (wandel)schoenen en kleding passend bij het weertype. Ook met regen gaan de wandelingen gewoon door!
Belangrijk: We lopen door de bossen. Een goede basisconditie en gezondheid zijn vereist.

De groepsgrootte is minimaal 4 deelnemers (waardoor inzichten en motivaties van anderen de eigen ontwikkeling prikkelen) en maximaal 8 deelnemers (om persoonlijke aandacht en een veilige omgeving te waarborgen).

tijd: zondag 09:00-12:00 uur
startdatum:22 april 2018 - 4 lessen
plaats:Fort Isabella Reutsedijk 9 Vught
docent: M. (Maureen) Bolwerk (meer over deze docent)
M. (Maureen) Bolwerk

Als coach en trainer begeleid ik jou, als individu en in groepen, om effectiever in je werk te kunnen zijn of meer energie uit je privéleven te halen. Dat doe ik tijdens wandelingen in de natuur. Ik doe daarmee waar ik in geloof en waar ik voor sta; mensen fysiek in beweging brengen in combinatie met mentale actie en ontspanning. Het rustgevende karakter van de natuur zorgt voor verbinding tussen ratio en gevoel.
Ik combineer mijn coachingsvaardigheden met mijn kennis van motiveren en stimuleren in bewegen. Daarnaast bied ik organisaties loopbaanbegeleiding en coachingstrajecten ten behoeve van vitaliteit en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers, zowel in groepen als individueel. Lees meer over mij en mijn aanpak op www.bolwerkvanhetleven.nl <http://www.bolwerkvanhetleven.nl>.

Sluiten

lesmateriaal: Lesmateriaal : reader € 10 afrekenen bij de docent.
extra informatie: LET OP: Graag even een bellen bij aankomst op (06) 578 387 20

Cursusdata zijn: 22 april, 6 mei, 27 mei en 10 juni.
prijs: € 83,00
code: MMA258  Toevoegen aan mijn inschrijfformulier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: