line


line
line
Zweeds vakantiecursus


Je krijgt een introductie in de Zweedse taal en cultuur met de focus op de zomervakantie. Je gaat gelijk praten en je leert zinnetjes, actief en passief. Er worden allerlei onderwerpen behandeld: hotel/ camping, Eerste Hulp/ dokter, musea/ wandeltochten, eten/ drinken, de weg vragen etc.

tijd: maandag 19:15-21:15 uur
startdatum:7 mei 2018 - 6 lessen
plaats:Volksuniversiteit Havensingel 24 S-HERTOGENBOSCH
docent: P. (Patrick) Stunnenberg (meer over deze docent)
P. (Patrick) Stunnenberg

Patrick Stunnenberg behaalde in 2002 zijn doctoraal examen Scandinavische talen en culturen aan de Universiteit van Amsterdam. Zijn hoofdvaktaal is Zweeds. Daarna studeerde hij nog een jaar Finse taal- en letterkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na werkzaam te zijn geweest in o.a. de (commerciële) dienstverlening en het toerisme in zowel binnen- als buitenland is hij zich gaan richten op het lesgeven van met name Zweeds.


Sinds 2007 geeft hij privéles aan mensen die naar Scandinavië willen emigreren en sinds 2009 heeft hij zijn eigen bedrijf. Patrick is werkzaam bij taleninstituten, bedrijven en particulieren tevens verzorgt hij lezingen over Scandinavië. Daarnaast geeft hij cursussen Zweeds op verschillende volksuniversiteiten in de regio. Sinds 2014 is hij werkzaam bij de Volksuniversiteit 's-Hertogenbosch.

Sluiten

lesmateriaal: Lesmateriaal in overleg met de docent.
prijs: € 134,00
code: TAL757  Toevoegen aan mijn inschrijfformulier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: