line


line
line
Frans niveau 2 - ERK A1 - instroom


Het vervolg van onze beginnerscursus. Als je één à twee jaar Frans hebt gehad, biedt deze cursus je de kans om je kennis op te frissen en verder uit te breiden. We werken met Perspectives nieuw 1, een moderne methode voor volwassenen. We starten halverwege het boek en maken het uit.
Luister- en spreekoefeningen zijn een belangrijk onderdeel van elke les. Bij de spreekoefeningen werk je in tweetallen of in kleine groepjes, zodat je tijdens de les echt Frans spreekt. Je leert gesprekjes te voeren op straat, in een winkel, een hotel en een restaurant. Ook leer je weerberichten en toeristische informatie over Parijs te begrijpen. Huiswerk kijk je thuis al na, in de les kun je er vragen over stellen. De lessen bieden veel afwisseling, plezier in het leren staat voorop!

tijd: maandag 18:45-20:10 uur
startdatum:15 januari 2018 - 8 lessen
plaats:Volksuniversiteit Havensingel 24 S-HERTOGENBOSCH
docent: L. (Liesbeth) v.d. Hagen (meer over deze docent)
L. (Liesbeth) v.d. Hagen

Ik ben Liesbeth van der Hagen, sinds vele jaren geef ik met groot plezier les aan de VU Den Bosch. Mijn cursussen bestrijken alle niveaus: van beginners tot gevorderden. Ik vind het altijd boeiend om te zien hoe cursisten vooruitgang boeken!
Op alle niveaus besteed ik veel tijd aan spreekvaardigheid - cursisten werken dan vaak in tweetallen of kleine groepjes. Frans spreken is zilver, Frans verstaan is goud ... daarom plan ik voor elke les een audio- of videofragment dat past bij het onderwerp van die dag of bij de actualiteit. Denk aan een interview, een kort filmpje of bijvoorbeeld een mooi chanson. En ten slotte spreek ik zelf zo veel mogelijk Frans in de les, waarbij ik natuurlijk wel rekening houd met het niveau van de groep. Mijn lessen kenmerken zich door een ontspannen sfeer en veel afwisseling, regelmatig hoor ik aan het eind: is de les nu al voorbij?
Naast mijn cursussen aan de VU verzorg ik lessen voor de minor Frans bij Fontys Hogescholen in Eindhoven en werk ik als redacteur mee aan Franse schoolboeken. Dat doe ik afwisselend voor uitgeverij Malmberg en voor ThiemeMeulenhoff.

Sluiten

lesmateriaal: Perspectives 1 nieuw tekstboek   ISBN    978 94 6030 2442 
Perspectives 1 nieuw werkboek   ISBN    978 94 6030 2459

extra informatie: LET OP! DIT IS EEN INSTROOMCURSUS. DE GROEP IS AL GESTART IN SEPTEMBER
UW NIVEAU MOET DUS AANSLUITEN BIJ HET NIVEAU VAN DE GROEP
prijs: € 119,00
code: TAL121  Toevoegen aan mijn inschrijfformulier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: