line


line
line
Engels niveau 5 - ERK B1 - instroom


Deze cursus is bedoeld voor mensen die al een paar jaar Engels hebben gehad, hetzij aan de Volksuniversiteit, hetzij op de middelbare school.
Tijdens de lessen doen we verschillende oefeningen, waaronder ook luisteroefeningen. Ook ga je hetgene dat je geleerd hebt in tweetallen of in kleine groepjes toepassen in bijv. conversatie-oefeningen.
Er wordt van je verwacht dat je elke week wat huiswerk maakt.

tijd: dinsdag 10:30-11:45 uur
startdatum:16 januari 2018 - 12 lessen
plaats:Volksuniversiteit Havensingel 24 S-HERTOGENBOSCH
docent: N. (Nique) Kranenburg (meer over deze docent)
N. (Nique) Kranenburg

Hallo, mijn naam is Nique Kranenburg. Ik ben bevoegd docente Engels en werk met veel plezier voor o.a. de Volksuniversiteit in Den Bosch. Ik werk als docent Engels voor verschillende opdrachtgevers door het hele land. Op de Volksuniversiteit in Den Bosch is er voor elk niveau een cursus Engels te vinden. De afgelopen jaren heb ik conversatiecursussen mogen geven en de beginnerscursus niveau 1 en 2. Voor dit jaar staat ook Cambridge FCE op het programma.
Op de beginnerscursus 1 zie ik veel cursisten die vroeger helemaal geen Engels of een heel klein beetje Engels hebben gehad. Dat schept een band. Iedereen die deze cursus volgt wil graag verder komen om Engels wat beter te kunnen verstaan en begrijpen en misschien zelfs wat zinnen te kunnen spreken.
De cursisten van niveau 2 komen al wat zekerder binnen gelopen. Ze kunnen wel wat Engels maar voelen zich nog niet zeker genoeg. Het is ook zo veel allemaal wat erbij komt kijken om een goede beheersing van de Engelse taal onder de knie te kunnen krijgen! Tijdens deze cursus gaan we dieper in op eerder geleerde basisstof. Ook breiden we uit met woordkennis en grammatica.
Uiteraard geldt voor allebei de cursussen dat er huiswerk gemaakt wordt.
Tijdens de conversatielessen start is met een actueel artikel, videofragment of luisterfragment. We gaan aan de slag met de bijbehorende grammaticale elementen en woordenschat. Het is de bedoeling dat dit onderwerp uitnodigt tot een interessant gesprek/discussie waarmee de mondelinge taalvaardigheid wordt geoefend. Daarnaast maak ik gebruik van een aantal oefeningen waarmee ik op wat informele wijze de spreekvaardigheid oefen.
Voor wat betreft de Cambridge Cursus FCE; daarbij staan alle vaste onderdelen op het programma.
Listening/Writing/Reading and use of English en Speaking. Bij alle onderdelen wordt grammatica behandeld en is huiswerk een vast gegeven. Deze cursus geeft een echte boost aan je Engels en de meeste cursisten vinden het erg leuk om zo intensief met Engels bezig te zijn.
Wellicht mag ik u begroeten tijdens een van de cursussen.
Hartelijke groet,
NiqueSluiten

lesmateriaal: Lesmateriaal in overleg met de docent.
extra informatie: LET OP! DIT IS EEN INSTROOMCURSUS. DE GROEP IS AL GESTART IN SEPTEMBER
UW NIVEAU MOET DUS AANSLUITEN BIJ HET NIVEAU VAN DE GROEP
prijs: € 134,00
code: TAL052  Toevoegen aan mijn inschrijfformulier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: