line


line
line
Frans Conversatie 2 - ERK B1/B2 - instroom


Voor deze cursus gaan we ervan uit dat je ten minste vier jaar Frans hebt gehad op havo- of vwo-niveau. We praten naar aanleiding van wat langere teksten over gevarieerde en actuele thema's. Er is gelegenheid om presentaties te houden en zo nu en dan doen we een rollenspel. Elke les bekijken we ook een video op internet of beluisteren we een geluidsopname, passend bij het thema van de les of de actualiteit. Al het gebruikte materiaal kun je terugvinden op onze elektronische leeromgeving.
Thuis herhaal je de belangrijkste grammaticaonderdelen met behulp van Praktische grammatica Frans. De cursus is geheel in het Frans.

tijd: dinsdag 20:15-21:40 uur
startdatum:16 januari 2018 - 8 lessen
plaats:Volksuniversiteit Havensingel 24 S-HERTOGENBOSCH
docent: L. (Liesbeth) v.d. Hagen (meer over deze docent)
L. (Liesbeth) v.d. Hagen

Ik ben Liesbeth van der Hagen, sinds vele jaren geef ik met groot plezier les aan de VU Den Bosch. Mijn cursussen bestrijken alle niveaus: van beginners tot gevorderden. Ik vind het altijd boeiend om te zien hoe cursisten vooruitgang boeken!
Op alle niveaus besteed ik veel tijd aan spreekvaardigheid - cursisten werken dan vaak in tweetallen of kleine groepjes. Frans spreken is zilver, Frans verstaan is goud ... daarom plan ik voor elke les een audio- of videofragment dat past bij het onderwerp van die dag of bij de actualiteit. Denk aan een interview, een kort filmpje of bijvoorbeeld een mooi chanson. En ten slotte spreek ik zelf zo veel mogelijk Frans in de les, waarbij ik natuurlijk wel rekening houd met het niveau van de groep. Mijn lessen kenmerken zich door een ontspannen sfeer en veel afwisseling, regelmatig hoor ik aan het eind: is de les nu al voorbij?
Naast mijn cursussen aan de VU verzorg ik lessen voor de minor Frans bij Fontys Hogescholen in Eindhoven en werk ik als redacteur mee aan Franse schoolboeken. Dat doe ik afwisselend voor uitgeverij Malmberg en voor ThiemeMeulenhoff.

Sluiten

lesmateriaal: Lesmateriaal in overleg met de docent.
extra informatie: LET OP! DIT IS EEN INSTROOMCURSUS. DE GROEP IS AL GESTART IN SEPTEMBER
UW NIVEAU MOET DUS AANSLUITEN BIJ HET NIVEAU VAN DE GROEP
prijs: € 119,00
code: TAL176  Toevoegen aan mijn inschrijfformulier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: