line


line
line
Frans Opstap Conversatie 1 - ERK A2/B1 - instroom


Heb je drie à vier jaar Frans gehad en wil je je kennis in een snel tempo ophalen en uitbreiden? Dan is deze cursus iets voor jou! We werken met Deuxième Étape, een nieuwe, moderne methode.
We herhalen belangrijke onderwerpen uit de grammatica en besteden aandacht aan uitbreiding van de woordenschat. Spreek- en luisteroefeningen zijn een belangrijk onderdeel van elke les. Bij de spreekoefeningen werk je vaak in tweetallen, zodat je tijdens de les echt Frans spreekt. De volgende thema's komen aan bod: reizen, eten en drinken, gezondheid, stadsleven, de Franse taal en cultuur wereldwijd (hoofdstuk 5 t/m 10 van het boek). Op verzoek kunnen er thema's toegevoegd worden.
We praten over actuele onderwerpen aan de hand van eenvoudige artikelen en bekijken ook Franstalige video's. De lessen worden daardoor nóg levendiger en afwisselender!

tijd: dinsdag 10:45-12:00 uur
startdatum:16 januari 2018 - 8 lessen
plaats:Volksuniversiteit Havensingel 24 S-HERTOGENBOSCH
docent: J. (José) van Brussel (meer over deze docent)
J. (José) van Brussel

Bonjour! Mijn naam is José van Brussel.
Ruim dertig jaar geleden ging ik werken als au-pair in Zuid-Frankrijk, en daar is mijn liefde voor de Franse taal geboren. Vervolgens studeerde ik Frans en aardrijkskunde aan de lerarenopleiding in Tilburg. Ik heb een passie voor de Franse taal en cultuur en het onderwijs. Ik geef al ruim 20 jaar met veel plezier les aan jongeren en volwassenen. Het geven van les aan gemotiveerde cursisten die Frans willen leren of hun kennis van het Frans willen opfrissen, geeft mij veel voldoening. Wanneer u plezier heeft in het leren van deze mooie taal, zult u ook steeds gemakkelijker durven te spreken.
Ik geef ook les bij IVIO@School in Lelystad. Naast het geven van Franse lessen, vind ik het heel erg leuk en belangrijk om zelf te blijven studeren. Ik volg een opleiding aan Hogeschool ITV Tolken Vertalen in Utrecht.

Sluiten

lesmateriaal: Lesmateriaal in overleg met de docent.
extra informatie: LET OP! DIT IS EEN INSTROOMCURSUS. DE GROEP IS AL GESTART IN SEPTEMBER
UW NIVEAU MOET DUS AANSLUITEN BIJ HET NIVEAU VAN DE GROEP
prijs: € 119,00
code: TAL161  Toevoegen aan mijn inschrijfformulier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: