line


line
line
Workshop - Ademtraining voor gezond leven


Adem geeft je lichaam zuurstof en energie. Maar veel en diep ademen is net zo min goed voor ons als dat veel eten gezond is. Wanneer te veel ademen een gewoonte wordt kan het de gezondheid schaden. Dit kan tot chronische hyperventilatie leiden, met klachten als: neusverstopping, allergie, astma, bronchitis, hoge bloeddruk, spijsverteringsproblemen, stress, onverklaarbare angsten, vermoeidheid, slapeloosheid, snurken en slaap-apneu.
De ademhalingsmethode Buteyko herstelt de natuurlijke, ontspannen, rustige ademhaling en neemt zo de oorzaak van klachten weg. Het normaliseert de stofwisseling, versterkt de immuniteit en de gezondheid herstelt. Je krijgt inzicht in de relatie tussen hyperventilatie en zgn. welvaartsziekten en leert diverse ademhalingsoefeningen. Medisch onderzoek door artsen in o.a. Australië, Canada en Engeland toont aan dat met de methode geweldige resultaten kunnen worden bereikt

tijd: woensdag 09:30-11:30 uur
startdatum:20 september 2017
plaats:Volksuniversiteit Havensingel 24 S-HERTOGENBOSCH
docent: H. (Hilke) Vrensen
prijs: € 21,00
code: MMA114  Toevoegen aan mijn inschrijfformulier
tijd: dinsdag 19:00-21:00 uur
startdatum:12 december 2017
plaats:Volksuniversiteit Havensingel 24 S-HERTOGENBOSCH
docent: S. (Sigrid) Hoppener (meer over deze docent)
S. (Sigrid) Hoppener

Sigrid Hoppener: mindfulnesstrainer, coach en HR-adviseur.
Door open en met milde aandacht oordeelloos aanwezig te zijn, kun je meer genieten van wat er is en beter omgaan met pijn. Er komt ruimte vrij om eigen keuzes te maken. Doen wat je werkelijk wilt in plaats van onbewust volgens automatische patronen te leven. Mindfulness maakt het leven helder en meer dan de moeite waard. Mindfulness trainen is een cadeau aan jezelf en aan de wereld.
Ik geef mindfulness-training sinds ik de trainersopleiding bij het Instituut voor Mindfulness afrondde in 2010. Levenskunst leerde ik bij de School voor Zijnsoriëntatie. Als HR-adviseur heb ik in ruim twintig jaar ervaring opgedaan in coachen en trainen van mensen op gebied van Personeel & Organisatie. In 2012 heb ik de opleiding tot integratieve counselor-coach afgerond bij de Academie voor Psychotherapie. Mijn persoonlijke ontwikkeling hou ik actueel met (na)scholing, intervisie en retraites.
Lid van de Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland (VMBN, 1e categorie-gecertificeerd).
http://www.essare.nl/aanbod/

Sluiten

prijs: € 21,00
code: MMA120  Toevoegen aan mijn inschrijfformulier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Indien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:

naam:  
e-mail: