Volksuniversiteit Den Bosch

Bestellijst

Geen bestellingen

Taaltraining Nederlands voor buitenlanders (NT2)

Taaltraining Nederlands voor buitenlanders
Heeft u één of meer buitenlandse werknemers die een training Nederlands willen volgen? Wilt u voor uw werknemers de communicatie met Nederlandse leveranciers, collega’s of klanten verbeteren? Met de incompany trainingen Nederlands van VU Den Bosch bieden wij u maatwerk dat bij uw werknemers en organisatie past.

Onze werkwijze
Een incompany taaltraining wordt altijd op maat gemaakt. U kunt de training aanpassen aan uw wensen, leerdoelen en de beschikbare tijd. Veelgevraagde leerdoelen voor deze cursussen zijn:

  • Algemene taalvaardigheden Nederlands
  • spreekvaardigheid Nederlands
  • Social talk
  • E-mailen in het Nederlands
  • Telefoneren in het Nederlands
  • Uitspraak en fluency verbeteren
  • Nederlandse cultuur, actualiteiten

Aantal personen incompanytraining Nederlands
Bij een incompany training adviseren we maximaal 8 deelnemers per groep. Heeft u meer kandidaten voor een training dan verdelen we de groep in kleinere groepen met goed passende niveaus en leerdoelen. Op deze manier kunnen we elke deelnemer voldoende persoonlijke begeleiding bieden.

Naast de groepslessen bieden we zowel individuele taaltrainingen als duotrainingen (2 deelnemers samen) aan op onze locatie of incompany.

Niveaus
Onze incompanytrainingen Nederlands worden op de volgende taalniveaus van het Common European Framework of Reference, CEF gegeven: A1, A2, B1, B2. Na afloop van de training krijgen de deelnemers, bij voldoende deelname en vorderingen, een certificaat met het behaalde eindniveau.

Wilt u meer weten over deze taaltraining Nederlands voor buitenlanders? Neem dan contact met ons op:

Email: info@vudenbosch.nl
Telefoon: (073) 614 11 20

Contact
Havensingel 24
5211 TX 's-Hertogenbosch
Tel: 073-6141120
E-mail: info@volksuniversiteitdenbosch.nl