Volksuniversiteit Den Bosch

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: V-MMA012

Reiki cursus

Reiki cursus
Cursuscode: V-MMA012

Emotioneel uit balans zijn, piekeren, lichamelijke ongemakken, angsten of slaapproblemen? In deze basiscursus van zes bijeenkomsten krijgt u de vijf reiki-initiaties die behoren tot de 1e graad (Shoden) en gaan we specifieke oefeningen doen om de onbalans, die op een van bovengenoemde gebieden aanwezig is, te verminderen of te verhelpen.

Reiki is een energievorm die verder gaat dan vele andere werkvormen. Met Reiki dringt u door tot de kern van uw probleem en krijgt u de mogelijkheid om het op te lossen. Bijkomend voordeel van Reiki is dat u er ook gemakkelijk andere mensen mee kunt helpen om weer in evenwicht te komen.

Bent u op zoek naar een uitdaging om evenwichtiger, gezonder en krachtiger door het leven te gaan, dan is Reiki iets voor u. Het is een reis naar uw innerlijk en een reis begint altijd met het zetten van de eerste stap, en de eerste stap hier is om u aan te melden voor deze cursus.

Woensdag 27 januari 2021
6 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 103,00 plus € 5,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Dhr. DJM (Joop) van der Velden
19:30 - 21:30
Locatie: Vishuddha (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
DJM (Joop) van der Velden
DJM (Joop) van der Velden
Ik ben Joop van der Velden, maatschappelijk werker en Reikimaster. 20 jaar lang heb ik, met veel plezier, cursussen verzorgd bij VU de Langstraat op alternatief gebied. Naast de reiki waren dat: EFT, Bachbloesems, Chakra’s, Mindfulness, Reflexologie en Radiësthesie. Mijn opleidingsniveau is: HBO maatschappelijk werk en Reflexologie specialisatie. Naast deze ook Post HBO orthopedagogiek en Auditief Communicatief Beperkten. Certificaten op HBO niveau: Hypnotherapie en regressie, Autisme, ADHD coach, EFT en Mindfullnes. Modules: NGT 1 en 2 dit is gebarentaal. Drie boeken geschreven en uitgegeven twee over Reiki en één over het chakrasysteem. Werkervaring: 38 jaar ben ik bij Kentalis werkzaam geweest in diverse functies en daarnaast heb ik 20 jaar een eigen therapeutische praktijk en cursusruimte.
Contact
Havensingel 24
5211 TX 's-Hertogenbosch
Tel: 073-6141120
E-mail: info@volksuniversiteitdenbosch.nl